Det där med att bestämma sig…

Under veckan har höstens första (och förhoppningsvis sista) magsjuka totaldäckat hela familjen! När hemmet har fått agera sjukstuga och orken varit obefintlig så har jag legat på soffan och funderat (läs hela söndagen och måndagen)… Vad är det då för tankar som snurrat i huvudet? Självklart har jag funderat en hel del på kommande resor…

Här skulle jag gärna vara nu! Andaman Islands – Indien 2010/1011

Jag har redan skrivit om vårens tjejresa till Amsterdam, men innan dess väntar en weekend med maken och även en långresa med hela familjen. Förhoppningsvis bär det av i januari/februari, med resmål okänt! Vi brukar alltid ha lite svårt för att bestämma oss… Det är tur att vi åker stand by och slipper boka någonting innan 🙂

Eller här! Fiji, vintern 2009/2010

Världen är stor, men just när det gäller att bestämma resmål känns den förvånansvärt liten… Det verkar i alla fall som att vi landat i tre alternativ: En sväng till Singapore & Malaysia; Panama, Nicaragua & Costa Rica, eller varför inte älskade Indien?! Som ni kanske hör har vi lite svårt för att bestämma oss!

Eller varför inte här?! Nya Zeeland, vintern 2009/2010

Varje resa brukar börja med att vi har några alternativ och sedan ”bestämmer” vi oss för ett. När det sedan börjar närma sig sig så kommer vi plötsligt fram till ett helt annat resmål. Ta dagen som den kommer helt enkelt! Så vi får väl se vart det bär av i vinter… En sak är säker, det är ett angenämt problem att fundera över vart man ska resa 🙂