Roadtrip djupt inne i Estlands skogar…

Sommaren 2010 packade jag och min bror in oss i mammas lilla Citroen C3:a och tog färjan över till Estland. Vi var ute på en veckas roadtrip som innefattade en jäkla massa mygg & knott, långa promenader, dåliga grusvägar, djupa skogar och sist men inte minst en massa skratt!

Underbart vacker tältplats vid floden, men galet mycket knott och mygg! – Estland, juni 2010.

En kväll körde vi in i en liten skogsdunge och satte upp tältet. Under natten öste regnet ner och på morgonen visade det sig att åkern var helt översvämmad och lerig… Vilken tur att vi hade en bil som var perfekt lämpad för sådan terräng?! Med en kaxig attityd och hög fart kom jag ut på vägen 🙂

Tallskog – Estland, juni 2010

En annan dag så körde vi av på en väg där man endast fick köra med 4-hjulsdrift… Eftersom en liten C3:a i princip uppfyller dessa kriterier lät jag inte skylten avskräcka mig. Flera kilometer senare när hålorna var enorma och mammas lilla bil knappt tog sig fram var jag inte riktigt lika övertygad… Men fram kom vi 🙂 För att sammanfatta resan kan jag säga ett Estland bjöd på helt otrolig natur och underbara spångade leder!

Jag älskar spångade leder! – Estland, juni 2010

Min bror har under några års tid bott alldeles för långt borta. År 2014 åkte han iväg till Nya Zeeland och var borta ett helt år! Sedan dess har han bott på Öland och nu har han precis flyttat till Växjö. Vilken tur att man har härliga minnen att tänka tillbaka på när saknaden blir lite för stor!

Min bror ”in action” och fotar blommor – Estland, juni 2010.