Våra resor

Under de 10 år vi varit tillsammans har det blivit en hel del resor. Vi reser alltid med ryggsäckar och gillar att åka till lite udda ställen, gärna utan att planera allt för mycket… Även efter att vi fått barn har vi fortsatt resa som backpackers, fast med lite annat innehåll i väskorna. Mindre till mig och Jan och desto fler blöjor, våtservetter och annat smått och gott 🙂

Nedan ser du en tidslinje på ett urval av våra resor i kronologisk ordning, med start när vi träffades i Thailand 2006 (men innan dess hade Jan hunnit resa världen över under 20 års tid).


För mer info om besökta länder och våra resor, se världsdelarna i menyn ovan eller klicka på länkarna nedan.

Afrika

Klicka här för sammanfattning över resor på kontinenten, eller här för att komma in på blogginlägg som rör resor i Afrika.

Asien

Klicka här för sammanfattning över resor på kontinenten, eller här för att komma in på blogginlägg som rör resor i Asien.

Europa

Klicka här för sammanfattning över resor på kontinenten, eller här för att komma in på blogginlägg som rör resor i Europa.

Centralasien

Klicka här för sammanfattning över resor på kontinenten, eller här för att komma in på blogginlägg som rör resor i Centralasien.

Karibien

Klicka här för sammanfattning över resor i området.

Latinamerika

Klicka här för sammanfattning över resor i området.

Mellanöstern

Klicka här för sammanfattning över resor i området, eller här för att komma in på blogginlägg som rör resor i Mellanöstern.

Nordamerika

Klicka här för sammanfattning över resor på kontinenten, eller här för att komma in på blogginlägg som rör resor i Nordamerika.

Oceanien

Klicka här för sammanfattning över resor på kontinenten.