Just nu Sicilien, nästa Sardinien & Korsika

Det känns som att vi kommit till en brytpunkt på nåt sätt, Sicilien har varit huvudmålet på resan hela tiden och nu är vi här! Vägen hit och tillbaka har varit oplanerad och vi har bestämt resrutt några dagar i taget under resans gång. Det är även en vändpunkt eftersom vi har varit i väg halva resan, bara 3,5 veckor kvar…. Så vad passar då inte bättre än att bestämma vart vi åker efter denna ö?!

Första planen var att åka italienska östkusten upp, nästa var att åka färjan från Bari till Albanien. Nu har vi bestämt oss för nåt helt annat! Vi åker från Sicilien till Sardienen, sedan vidare till Korsika och till sist färjar vi över till Nice. Hur vi kör hemåt därifrån håller vi öppet tills vi närmar oss franska fastlandet. Visst låter det som en bra plan?!

Men innan dess är det dags för att utforska mer av Sicilien 🙂

2 reaktioner till “Just nu Sicilien, nästa Sardinien & Korsika”

  1. Har det redan gått 3,5 veckor!! Tiden går fort när man har kul?
    Det låter som en väldigt bra plan tycker jag!
    Kram kram

    1. Ja, det känns bra faktiskt! Varken östkusten upp eller färja över till Albanien och köra Östeuropa kändes helt 100… Albanien och Östeuropa hade ju blivit samma som förra året, och det går ju inte ?

Kommentarer är stängda.