Vårens tjejresa är bokad – Amsterdam here we come!

Nu när höstrusket har börjat på allvar så känns det som ett måste att ha en resa att se fram emot. Därför känns det SÅ JÄKLA KUL att vårens tjejresa nu är bokad! Det gick ovanligt snabbt att bestämma resmål och boka. I mitten av veckan började vi kolla vilka som ville hänga på och i lördags bokade vi biljetter. I slutet av mars bär det av till Amsterdam 🙂 För min del blir det tredje gången gillt till staden med 165 kanaler, 850 000 invånare och ungefär lika många cyklar!

Alla sju tjejer på restaurangen Atelier Amaro – Warszawa, april 2017.

När jag och Jan åker iväg brukar vi inte göra så mycket research innan, utan tar det mesta allt eftersom. Detta brukar innebära att vi oftast landar utan att veta riktigt vart vi ska ta vägen. Vi brukar ofta skämta om att ingen annan (vettig människa) skulle vilja åka med på våra äventyr… Just därför är det ganska skönt att åka på en någorlunda organiserad resa med jämna mellanrum!  Så tack tjejer för att ni finns och ser till att ge mig en weekend per år som jag kan slappna av och ha riktig semester 🙂 

Jag och Julia på Momu – Warszawa, april 2017