Storslagen entré på campingen och ett besök till Chesky Krumlov- en liten sagostad!

Dagens stopp: Chesky Krumlov

Sex veckor och 520 mil på vägen… Vi börjar få rutin på detta nu: först frukost och sedan några timmar i bilen. Det känns vemodigt att resan snart är slut! Innan vi åkte hade vi ingen aning om vad vi skulle tycka om husbilslivet, men vi älskar det! Ingen av oss vill att resan ska ta slut…

Efter lite funderande och en titt på väderprognosen blev det en sväng tillbaka till Tjeckien. Vi stannade till på Camping Vltavan som låg vid floden, bara 10 minuter med cykel från Chesky Krumlov. Gpsen visade en liten, smal väg till campingen som det var körförbud på. ”Äh, kör där ändå” sa Jan… När vi kom fram så visade det sig att vägen gick rakt in i campingen och mellan restaurangen och vattnet… Självklart var det fullt med folk! Det var inte alls pinsamt att köra sicksack mellan alla med en stor husbil ?

Lunch och picknick utanför husbilen på Camping Vltavan

Efter Salzburg igår så låg ribban rätt högt. Skulle vi bli besvikna? Det var först när vi kom upp i slottet och såg staden uppifrån som båda två kände: Wow! Vi strosade runt i nån timme och sedan köpte vi med kebab och en varsin öl och gick till en lekplats. Ett perfekt avslut om ni frågar Edvin! 

Kebab på en parkbänk vid lekplatsen