Två dygn i Kuala Lumpur innan nästa flyg till en annan kontinent…

Nästa stopp blev i Kuala Lumpur… Men nu har vi funderat ut vart vi drar härnäst och det blir till en helt annan kontinent. Nyfikna på vart? Vi ska boka och fixa det sista innan jag avslöjar för mycket. Kika in här imorgon så får du se vart det bär av denna gången 🙂

Barnen målar på flygplatsen i Padang, Jan letar boende i Kuala Lumpur…

Flygresan från Padang till Kuala Lumpur (KL) tog bara en timme. Det kändes knappt som att vi lyft innan vi gick ner för landning. Det gick hur smidigt som helst! Vi landade på kvällen igår och tog oss med buss till hotellet. Vi kastade in väskorna på rummet och sedan gick vi ut för att käka. Till vår förtjusning så finns det mängder av indiska restauranger här. När vi frågade Edvin om han ville äta indiskt fick vi snabbt ett JA till svar 🙂

God indisk mat fick avsluta kvällen i Kuala Lumpur
Efter maten gick vi runt en sväng och spanade in alla häftiga byggnader. Det blev ett perfekt avslut på kvällen!
Samma vy, fast i dagsljus

Det bästa med tidsomställningen med barnen är att dom gärna sover länge. Att dom är uppe halva natten är en annan femma…  Vi fick i alla fall sovmorgon idag och sedan käkade vi frukost på rummet innan vi gick ut och gjorde staden. Vi började med ett stopp vid gamla stationen och sedan åkte vi bort mot Petronas Towers.

Jag verkligen älskar Mango, så en mangoshake i solen är alltid succé
Hotellets takterass
Gamla tågstationen
Petronas Towers

I parken vid tornen fanns det en stor lekplats och pool. Där hängde vi en bra stund så att Edvin fick leka av sig lite. Efter lunch gick vi bort till Blue Coral Aquarium. Edvin har länge varit väldigt intresserad av havet (kanske beror på att jag älskar naturfilm och gärna kollar på det med barnen om jag får välja?!) så han var hur nöjd som helst! Det häftigaste var helt klart tunneln där man såg stora rockor, hajar och fiskar simma över huvudet.

Edvin på lekplatsen, med tornen i bakgrunden
Edvin i parkens barnpool
Edvin springer bakom vattenfallet
Tornen ser verkligen häftiga ut på lite avstånd…
Pirayor på Blue Coral Aquarium
Här fick man se fiskar på nära håll och klappa, men efter Hitta Nemo vill väl ingen det?!
Drakfisk
Edvin spanar ut på alla fiskar…
Inne i tunneln…

Nu hade det redan hunnit bli kväll och alla var ganska möra efter dagen. Vi tog oss tillbaka till rummet och hängde där en stund innan vi gick ut för kvällsmat. Självklart blev det indiskt igen 🙂

En kommentar till “Två dygn i Kuala Lumpur innan nästa flyg till en annan kontinent…”

  1. Ser ut som ni har det underbart! Spännande att få höra vart ni ska åka!
    Massor med kramar från oss

Kommentarer är stängda.