Blixtvisit i Oslo och bästa julklappen…

Under måndagen och tisdagen var jag på ett kort besök i Norge. Företaget jag arbetar på har dotterbolag lite överallt i Europa och i början av veckan var jag alltså och hälsade på dotterbolaget i Oslo. Så vad gör man med bara några timmar i en ny stad? Det jag tycker bäst om är att gå runt utan något direkt mål och bara se sig omkring. Så det var vad jag gjorde 🙂 Jag möttes av ett Oslo som bjöd på julstämning med isbana och marknad fylld med allt som bör (?) finnas med på en riktig julmarknad; ostar, pastejer, yllevantar, renfällar, brända mandlar och kanderade äpplen…

Julmarknad i Oslo

Trots att jag rest runt i hela världen så har jag knappt varit i vårt vackra grannland! Fråga mig inte varför vi alltid sökt oss längre bort… Kan det vara längtan efter sol och värme?! 😉 Besöket gav i alla fall mersmak och jag åker mer än gärna tillbaka. Det ultimata hade varit en mc-semester, men med två små kottar får det nog bli en tur med husbilen istället… Eller en tur på motorcykel med sidovagn som har plats för två små! Jag får be Jan svetsa ihop nåt i garaget, det kan ju alltid bli min julklapp 🙂