Champagne-afternoon tea

Känner du dig lite trött på vinterns mörker? Bjud in dina vänner på Afternoon tea! Och vill du ha lite extra flärd så är det bara att lägga till några skvättar (eller flaskor) Champagne 🙂

Under helgen var det dags för den årliga sammankomsten med den ädla drycken Champagne i fokus. Det är min vän Josefine som startat denna tradition (tredje gången gillt måste väl räknas som en tradition?!) och precis som alltid överträffade kvällen förväntningarna!

Tidigare har vi haft Champange-brunch, men i år mixades det bästa av England och Frankrike ihop och temat var Champagne-afternoon tea. Visst låter det som ett koncept som inte kan gå fel?! Lägg till  bästa värdinnan som ordnat goda tilltugg och sju fantastiska tjejer, så förstår ni säkert hur lyckad kvällen blev 🙂

Josefine hade ordnat alla tillbehör man kan vänta sig på afternoon tea – scones, olika snittar, muffins, ostar & marmelad för att nämna några. Självklart fanns det även te och bubbel.

Kvällens sju flaskor på rad…