En tur till Fåglavik & köp av några traktorer

I Söndags packade vi in oss i Pärlan och körde till min syster. Hennes familj bor i en Glasbruksvilla från 1875. Edvin säger alltid att vi åker till ”stora huset” när vi åker dit… Varför? Huset är på över 300 kvm, har åtta rum och 3,5 meter i takhöjd!

Edvin och kusinen Edgar leker i trädgården
Husets hjärta – köket! Alice och kusinen Judit.

Vi hade en lugn och skön eftermiddag med gott fika och trevligt sällskap. På kvällen sa vi god natt och gick ut till Pärlan och la oss. Så smidigt att ha huset med sig 🙂

Morgonen bjöd på sol!
Frukost när den är som bäst!

När vi vaknat och öppnade dörren låg det en lapp på trappsteget: ”Kaffe och chokladbollar (och frukost) finns i köket”. Så härligt! Efter frukosten körde vi till Falköping för att hämta upp ett Blocket-fynd: några traktorer med släp till barnen. Ni som känner oss eller har kikat in på bloggen tidigare blir kanske inte förvånade?!

Gissa om barnen var nöjda?!
Det var lite trångt på hemvägen…
Allt fick inte plats 🙂
Fikastopp på Basta Kvarn
På upptäcksfärd runt Basta Kvarn på hemvägen