Pannkakor, strandpromenad och sopor

På kvällen lekte jag med barnen på stranden och under tiden stekte Jan pannkakor. Det blev såklart en succé och nu är det fyra som slåss om pannkakorna ?

Efter maten tog vi en promenad. Här är det lugnt och inte mycket folk, men det byggs en del hotell… Det känns som att turismen är på gång i landet. Kul att fler vill upptäcka Albanien!

Det är så häftigt när man reser med barn, de har helt andra perspektiv och tankar om vad som är intressant. Edvin älskar sopbilen och han påpekar alltid glatt när man går förbi soptunnor eller skräp som ligger kastat nånstans ”sopor” och ”sopbilen kommer hämta det”. Han kan i samma andetag säga ”titta stranden… och sopor” och vara lika glad över att se båda ? Edvin var dessutom överlycklig över en stor grävmaskin som stod vid vägen igår. ”En stor grävmaskin” var det första han sa när han vaknade nu på morgonen ?