Leksakstips i Pogradec đŸ‡ŠđŸ‡±

Efter att vi kom fram till stĂ€llplatsen, Arbi Camping, strax utanför Pogradec gick vi in till stan för att Ă€ta lunch. Det var visst lite lĂ€ngre Ă€n vi trott… Det slutade med att vi gick en dryg mil pĂ„ eftermiddagen (fram och tillbaka) plus att vi gick runt i Ohrid pĂ„ förmiddagen, sĂ„ nu kĂ€nns benen lite trötta!

PÄ vÀg in till Pogradec

I alla fall, barnen somnade i vagnen pÄ vÀg in till stan, sÄ jag och Jan satte oss pÄ ett fik. En stor stark och en dubbelespresso kostade 150 Lek, cirka 10 kronor. SÄ det Àr billigt hÀr! Efter att barnen vaknat Ät vi en alldeles för sen lunch och traskade sedan tillbaka till husbilen. 

Leksaksutbudet i Podradec, finn ett fel 🚬
Promenad tillbaka till PĂ€rlan
Arbi Camping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *