Smutsiga backspeglar och bergskörning på reserven

Vilken kväll det blev igår… När vi körde igenom Skopje och stannade vid ett rödljus så började två killar tvätta vindrutan. Vi ropade till dom att vi inte hade några kontanter, men dom fortsatte såklart. När vi inte gav dom pengar (hade inte tagit ut några denar än) så smutsade dom ner våra backspeglar så att vi inte såg någonting bakåt.

Efter staden började vägen gå uppför bergen och vägarna var slingriga, såklart glömde vi tanka i stan och nu började reservlampan lysa! Hur långt kunde det vara till nästa mack? Och hur mycket drar husbilen uppför bergsbackarna? Vi ville inte gärna få dieselstopp! Efter nån mil kom en bensinstation som tur var!

Klockan hade nu blivit över nio och det var mörkt ute. Efter att vi tankat fortsatte vi mot Ohridsjön, med två sovande barn i bilen. En dryg timme senare parkerade vi på en ställplats, Camping Sunrise, precis vid sjön. Äntligen var vi framme!

Vilket ställe att vakna på!