Hej då Tyskland!

Dagen har mestadels spenderats i vår lilla pärla. Efter ett fikastopp utanför Berlin hörde jag Edvin ropa ”sitta fast” när jag började köra. Jag gick bak och såg att vi glömt sätta fast honom i bilstolen! Tur att det är ordning på barnen ?

Jan byggde ett ställ till iPaden, så att barnen kan kolla lite film när vi kör långt. Det funkar perfekt! Jan är påhittig och har byggt stället med saker han har hittat hemma, bra-att-ha-grejer som han alltid säger. Han tycker att det mesta är just bra-att-ha-grejer vilket gör det omöjligt för honom att slänga saker, vilket ibland gör mig galen…


Nu åker vi snart in i Tjeckien och då är det inte långt till Prag, som är nästa stopp.

2 reaktioner till “Hej då Tyskland!”

  1. Härligt att få följa er på resan!
    Vi bodde på camp-penzion Dana i Troja. Lite sen info men den kanske hinner komma fram innan ni är i Prag!
    Ha det underbart!
    Kram från oss

    1. Oj, såg detta först nu! Men det löste sig i Prag, hittade ett mysigt ställe ? Kram

Kommentarer är stängda.