Två dagar till avfärd – snart dags att packa

Nu är det bara två dagar kvar tills vi ska åka, på söndag bär det av ner i Sverige och på måndag tar vi färjan över till Tyskland. Nu är faktiskt det mesta med husbilen färdigt, så imorgon kan vi nog börja packa 🙂 Vi brukar alltid vara färdiga i sista stunden, så det känns ganska bra att ha en hel dag att packa iordning allting. Vi har aldrig varit ute med husbil, så ikväll får vi nog gå igenom vad vi ska ha med oss. Det är ju en del att tänka på som man inte behöver ha med sig när man reser med ryggsäckar. Mat, verktyg etc… Tänkte skriva mer om lite tips på packning sedan när vi väl gett oss iväg, just nu har vi knappt koll själva på vad man bör tänka på. Så om ett tag lär det komma ett inlägg i stil med: ”100 saker man inte får glömma på husbilssemester med två små skruttar, men som vi självklart inte haft en tanke på och glömt hemma…”

Nog om det, förmiddagen har jag och barnen spenderat hos en kompis. Det dröjer ju ett tag innan vi ses nästa gång, så jag var tvungen att träffa henne innan vi åker.

En busig Edvin spanar in syrran och lilla Aline