Vår resrutt

Om ni känner oss så är ni medvetna om att vi inte brukar planera våra resor speciellt mycket. Vi vet vart vi (förhoppningvis) kommer landa och ungefär där tar planeringen slut 🙂 Eftersom vi alltid reser som stand by när vi flyger så är vi vana vid att ta allt lite som det kommer. Vi gillar det spontana och vill egentligen inte planera i förväg. Så det var först för någon vecka sedan som vi började prata om vart vi egentligen skulle åka… Nu har vi en ungefärlig resrutt: 

Bild från Google Maps
  1. Sassnitz
  2. Prag, Tjeckien
  3. Bratislava, Slovakien
  4. Budapest, Ungern
  5. Serbien
  6. Makedonien
  7. Albanien
  8. Kroatien
  9. Slovenien

När jag la in rutten på datorn så visade den på 340 mil, men jag har lagt in fågelvägen och inte exakt hur vi kommer köra så det kommer nog ticka på en hel del mil till!