Mellanöstern

Under åren har jag och Jan varit i Dubai flera gånger. Första gången åkte vi på en weekend till staden och jag fastande direkt för Mellanöstern (Jan hade redan varit är en gång tidigare). Efter att vi varit i Indien 4 veckor sommaren 2012 så åkte vi på semester (resa runt i Indien kan knappt räknas som semester) i en vecka till Dubai på hemvägen. Se även Våra resor – Asien. Sommaren efter åkte vi tillbaka på semester i landet efter 4 veckor på trånga bussar i södra Afrika. Se även Våra resor – Afrika.

Våren 2016 åkte vi tillbaka till Dubai, efter några veckor på Seychellerna (se Våra resor – Afrika). Denna gång hyrde vi bil för första gången och åkte runt i Förenade Arabemiraten. Nu hade vi även med Edvin, som var 1,5 år. När vi stod vid vägen och visade Edvin en Ferrari som kom i full fart var han totalt ointresserad. Pizzabudet på en moppe bredvid var mycket mer intressant 🙂

I november 2016 var vi i Oman i några dagar innan vi åkte till Indien (se Våra resor – Asien). Vi hade tänkt åka dit redan våren 2013, men då åkte Jan på dubbelsidig lunginflammation (han hade varit med några kompisar i Peking precis innan och blivit smittad där). Det satte tyvärr stopp för resan och hela påskhelgen spenderades inte i Oman som planerat, utan på sjukhuset i Borås.