En skön bastu mitt i all packning

Nu har vi packat och grejat hela dagen. Utöver det så håller Jan dessutom på och eldar i vår ”bybastu”. Varje lördag, sedan 60-talet så har det varit bastu här uppe. Denna tradition lever kvar än idag och innebär att Jan några gånger om året får elda. Det ljuvligt att ha en riktig vedeldad bastu några hundra meter från huset! Edvin älskar att basta, även Alice har varit med några gånger men hon är än så länge lite mer skeptisk…

Alice hjälper mig att packa

Om en timme kommer bastun vara lagom varm, då ska jag och Edvin gå dit och bara ta del lugnt en timme eller två ?

2 reaktioner till “En skön bastu mitt i all packning”

  1. Nu har jag hittat till eran blogg. Ska bli oerhört roligt att få följa er. Ha en underbar resa och lycka till. Kram från Malvina

Kommentarer är stängda.