Magiska Pa Emer, städtips (otippat jag vet!) & bunkerkyrkogård

Idag tog vi ut mattorna och städade ur Pärlan och jisses så smutsigt det var! Skönt att få det lite renare, nu ska vi bara tvätta upp också. Livet på resande fot är tufft ibland ? För er andra som är på väg så har jag ett bra tips (som jag även kommer använda hemma) och det är städservetter. Jag har aldrig sett det tidigare, men det har kanske funnits länge? Perfekt om man ska torka av Alice barnstol, bordet, köket eller badrummet. Så smidigt! Jag har svårt för svampar och disktrasor eftersom jag tycker att dom känns snuskiga…

Om ni är i Durrës så måste ni bara stanna på Kamping Pa Emer! Det är verkligen helt magiskt. Så häftigt byggt med egen ö utanför som nås av en träbro. Vattnet är långgrunt så det är inga vågor och vattnet är varmt (till och med för en badkruka som jag!). Under eftermiddagen igår var hela familjen i vattnet länge, så härligt!

Sist vi var här så såg vi bunkrar överallt längs med vägarna, det känns som att det är något färre nu. När vi gick på kvällspromenad igår så förstod vi varför när vi helt plötsligt kom till en ”bunkerkyrkogård”.

Edvin leker framför gamla bunkrar