En vecka på resande fot

Nu är det en vecka sedan vi åkte hemifrån, vad fort tiden gått! Husbilen känns redan som hemma och barnen har kommit in i resandet. Under de första dagarna sa Edvin när han skulle sova att han ville hem, men det gör han inte längre (som tur är!). Vi har redan hunnit med 200 mil och flera städer. Det kanske finns några av er som tycker att vi reser fort ner och att vi borde ta det lugnt?! Vi har alltid gillat att förflytta oss och inte vara kvar på samma ställe, det är så vi gillar att resa. Det har vi alltid gjort oavsett om vi rest med eget fordon eller med buss och tåg. Vissa skulle nog tycka att det är stressigt, men inte vi ?

Frukost på ställplatsen i Belgrad

Idag är målet Makedonien och Skopje. Vi har varit färdiga och redo att åka ett tag nu, men väntar på att killen som har ställplatsen ska komma så att vi kan betala. Under tiden har vi gått till ett köpcentrum i närheten för att fördriva lite tid.