Belgrad

Så här såg det ut när vi letade ställplats i Belgrad:


Gpsen visade att vi skulle köra rakt fram, förbi sopberg och fallfärdiga hus… Vi började fundera på vart vi egentligen skulle spendera natten! Men riktigt så illa var det inte 🙂 Vi hittade ställplatsen, Camping Centre Belgrade, som låg utanför en bilverkstad. Ägaren var väldigt trevlig och hjälpsam!

Ställplatsen i Belgrad

Vi parkerade husbilen och tog bussen in till stan, eller det trodde vi. Efter att ha suttit i bilen 5 timmar, utan att äta riktig lunch, så hoppade vi såklart på fel buss! Slutade med att vi fick ta taxi till Belgrade Fortress och gamla staden. Som tur var kostade det inte mer än 40 kronor 🙂

Utsikt över Donau, från fortet
Belgrade Fortress

Vi gick runt en stund vid fortet. Jan och Alice fick agera fotomodeller för ett helt häng turister från Kina som ville fota lillstumpan. Efter nån timmes strosande i staden var vi ganska möra och åkte tillbaka till husbilen.

Belgrad
Nöjd liten stumpa ?