Isle of Man TT nästa – men först Skottland!

För en vecka sedan åkte Jan och hans kompis iväg på MC-semester. Precis som alltid när han är iväg så kan vad som helst hända, och jag hade varit förvånad om resan skulle flyta på utan några mindre missöden… Redan efter en timme, när de var på väg mot färjan i Trelleborg så ringde Jan och berättade att han krockat. Som tur var hade han klarat sig och motorcykeln hade bara fått nåda skrapmärken och bucklor!

Barnen ska säga hej då, precis innan Jan åkte för en vecka sedan…

Tur i oturen och det viktigaste av allt; han kunde fortsätta resan ner mot Trelleborg och sedan vidare mot Tyskland, Holland och sedan färjan över till England. Som jag tidigare skrivit om här i bloggen så kommer han att vara iväg tre veckor och första tiden kommer spenderas i Skottland, innan de fortsätter söderut till Liverpool och tar färjan över till Isle of Man. Från och med tisdag kommer de vara på plats och skåda roadracing när den är som bäst…

På väg norrut i Storbritannien…

Så vad har grabbarna gjort under första veckan? Förutom en krock och en försvunnen mobiltelefon så har de så klart hunnit med att köra en hel del hoj! Eftersom de uppdateringar jag fått i princip varit: ”New Castle ful stad”, ”Edinburgh fin stad”, ”sovit i Nationalpark” (oklart vilken 🙂 ) och ”riktigt fin körning” så vet jag inte exakt vart de varit, men jag tror att nästa stopp är Loch Ness och sedan ön Islay (där jag var sommaren 2005!).

Visst blir man sugen på att campa när man ser denna bilden?!
Känslan när man stannat efter en dags körning!
Vägarna ser helt underbara ut!
Micke är grym på att fixa riktig bra mat, till och med på ett litet trangiakök!

Eftersom Jan fick resan av mig i present, så unnar jag självklart honom detta, han är en fantastiska pappa och (åtminstone för det mesta 😉 ) en helt skaplig make, men jag blir ändå lite avundsjuk! Vem vill inte köra runt i Skottland, uppleva ett av världens största motorcykelevent och kunna bocka av en given punkt på alla motorcykelintresserades bucketlist?!

På väg!