Nedräkningen har börjat…

Nu börjar vinterns resa närma sig. Den 13 januari går hela familjen på ett flyg med destination sol & värme.

Med under en månad kvar kan jag konstatera tre saker:

#1 Planera inför resor är inte vår starka sida. Det verkar som att det bara blir värre och värre med åren… Vi har knappt pratat om den stundande resan och har inte funderat mer över resmål. Kanske blir det Malaysia, Singapore och Sumatra ändå… Ibland önskar jag att någon av oss kunde agera reseledare och styra upp resan, åtminstone lite…

Resan till Seychellerna började utan kontanter, utan någon fungerade ATM på flygplatsen och utan att veta vart vi skulle ta vägen för natten. Men precis som alltid, så löste det sig 🙂 – La Digue, Seychellerna, april 2016.

#2 Jag var duktig och gjorde ett nytt pass för flera veckor sedan, men jag har ännu inte tagit mig tid att hämta ut passet… Det får stå på listan över saker att göra i veckan; när jag inte bakar julgodis, gör pepparkakshus eller pyntar julgran 🙂

#3 Under årets mörkaste vecka känns det riktigt skönt att ha en resa framför sig. Det är ett stort plus i kanten att det även vänder här hemma. Jag längtar till dagar som varar längre än några timmar…

Underbara sommardagar på västkusten – minisemester med husbilen i augusti 2017