Hipp hipp hurra för vår lilla globetrotter Edvin!

Idag fyller Edvin tre (!!) år. Detta firades såklart på bästa sätt med biobesök, kalas och presenter. Om Edvin får bestämma så innehåller varje helg dessutom ett bad i ”bybastun”, som erbjuder vedeldad bastu varje lördag. På översta bilden är vi på väg just dit. Här visar sig barnens finska blod: båda två klarar av att sitta i värmen längre än vad jag gör…

En korv ute i solen innan bion, Bilar 3 – Borås, igår söndag 8 oktober
Popcorn + Bio = Sant!
Kanelbulle – det bästa fikat Edvin vet! Idag, måndag 9 oktober.
Edvin blåser ut ljusen på tårtan, på sitt kalas, förra söndagen 1 oktober.

Det är en klyscha, men jag kan inte låta bli att skriva det ändå: vad fort tiden går! Samtidigt känns det som att vi varit en liten familj länge. Jag kan knappt minnas hur livet var innan barnen… Det har varit tre fantastiska år med många roliga stunder och framförallt många härliga resor!

Edvins första resa – Kambodja, januari 2015.
Vancouver Island, Canada, juli 2015
Filippinerna, november 2015
Seychellerna, april 2016
Palolem Beach, Indien november 2016
Maldiverna, februari 2017
Kroatien – Ett av alla stopp på husbilssemester, juni & juli 2017