Regn, regn & lite mer regn genom Tyskland…

Som alltid när vi åker genom Tyskland så regnar det. Det känns som att vi sakta men säkert blir förberedda på att komma hem till svenska sommaren… Efter flera veckor i sandaler och utan en tanke på dåligt väder så blir vi alla lite nedstämda av regnet. Inte ens Edvin vill gå ut och leka, som i vanliga fall älskar att vara ute oavsett väder.

Igår korsade vi Tjeckien och körde mot Berlin. Tanken var att stanna i staden över natten. En olycka och köer på motorvägen gjorde att vi istället stannade ca 10 mil söder om staden, på Camping am see. Då hade klockan hunnit bli 19 och vi hade spenderat nio timmar på vägen… När vi kom fram var det faktiskt uppehåll så Edvin kunde vara en stund på lekplatsen innan det var dags att sova.

Det är kul att åka husbil!

Vi hade planer på att stanna i Rügen innan färjan över till Sverige, men med det här vädret känns det inte så lockande! Kanske åker vi direkt hem istället….