Dröm och verklighet!

Igår hände det inte mycket… På förmiddagen var vi på campingen och tog det lugnt. Barnen lekte med Edvins grävmaskin och dumper i gruset utanför  och vi drack iskaffe och tvättade upp kläder. Barnen var inne på sina sista t-shirts så det var dags ?

Efter lunch gick vi ner till stranden och hängde i skuggan. Vi försöker alltid undvika den starka solen mitt på dagen och vara på stranden efter 15-tiden. Det blir ändå många timmar på stranden, vi gick tillbaka vid 19 igår!

I skuggan av berget, perfekt för oss!

Inatt vaknade Edvin och ville ha vatten, han väckte mig från en dröm och jag skulle precis säga till Jan att ”Jag drömde att vi var på husbilssemester” när jag kom på att vi faktiskt är det på riktigt! Så skön känsla! Vi brukar ofta drömma om resor båda två och berätta för varandra vart vi varit iväg under natten ?

Solnedgång över Ksamil och stadens 4 öar