Den ultimata bilen!

Idag fick vi sovmorgon i husbilen! Det dröjde till strax innan åtta innan vi vaknade av att Alice började nypas och pilla med sina små fingrar. I samma veva började Edvin ropa att han ville upp. Så då var det bara att börja med frukosten ?

När vi satt och drack kaffe hörde vi nåt fordon åka förbi… Edvin frågade vad det var för nåt, var det en bil? En traktor? Det kunde vi inte riktigt svara på… När vi var inne i Struga såg vi vad det var: en vedkapsbil och cabbe i ett! En sån ”bra-att-ha-bil” skulle Jan gärna ha hemma!

En cabbe med vedkap, inga konstigheter!

När vi var inne i Struga köpte vi med oss frukt tillbaka. Båda barnen älskar frukt så det går åt en hel del. Persikor, aprikoser, meloner och päron kostar ingenting här och dom är solmogna och supergoda!

Lunch efter en cykeltur in till Struga