”Första” semesterdagen och cykeltur till Struga

Idag är första dagen som det känns som semester! Vi har varit vid husbilen och bara tagit det lugnt hela förmiddagen. När Alice sov innan lunch gick Jan och Edvin på en promenad, det enda Edvin sa när dom kom tillbaka var ”Pappa var naken”. Att Edvins definition av naken är att gå i shorts och bar överkropp kan vi väl hålla tyst om 😉

På väg in till Struga

Efter pulvermos med köttbullar tog vi en cykeltur in till Struga. När vi kom fram märkte vi att cykelvagnen och hela bakdäcket höll på att ramla av. Tur att vi upptäckte det i tid och att det var enkelt för Jan att fixa!

Vid floden, inne i Struga

Nu sitter vi på stranden vid husbilen. När Jan och Alice gick ut på bryggan så låg det fyra huggormar och solade sig där och när han lyfte på parasollet låg det fyra till där under. Så nu har vi alla fyra varit på upptäcksfärd och letat efter ormar 🙂 Om en stund väntar grillade hamburgare!