Kräftfiske en ljummen sensommarkväll…

I fredags förmiddag packade vi in oss i Pärlan och körde mot det årliga kräftfisket i Svenljunga. Först lämnade vi av barnen hos min mamma och efter det väntade lite över ett dygn på tu man hand. Vi började på bästa sätt genom att äta lunch på hamburgerhaket Tugg i Borås.

Nya shoppingcentret Pallas i Borås

Efter lunchstoppet i Borås åkte vi vidare mot Svenljunga. Ibland visar sig Sverige från sin bästa sida och vi hade sol! Det blev en riktigt bra kväll som inte bara bjöd på kräftfiske utan även tid tillsammans med goda vänner! Här kommer en liten bildbomb från kvällen:

Här är fisket i full gång!
Det är den här vi var på jakt efter: Signalkräftan
Middag i ladan vid floden
Det bjöds på kräftor!
Pärlan stod parkerad precis vid floden Ätran

Det kändes så härligt att vara tillbaka i husbilen. Nu ser vi fram emot en sväng med Pärlan i veckan som kommer!