Framme på Korfu

Vi åkte ner till hamnen i Igoumenitsa på förmiddagen och tog en färja över till Lefkimmi på södra Korfu.  Tanken är att vi ska stanna på ön i några dagar och sedan upptäcka Albanien.

Färjan till Lefkimmi
Edvin tittar på alla båtar i hamnen, Igoumenitsa

Vi var framme på ön runt kl 13 och började köra norrut, efter en stunds körning stannade vi i vägkanten och lagade pastasallad till lunch. Idag har varit varmaste dagen hittills, 35 grader och knappt någon svalkande vind. Vi har ingen AC i bilen när vi kör, så det blir snabbt ganska varmt! Skönt att vi har AC i bodelen, så att vi har det svalt på nätterna i alla fall.

Alice svalkar sig ute när vi lagar lunch, Korfu

Ön är inte stor så någon mil efter lunchen var vi framme vid en camping. Vi står på Karda Beach bredvid en lekplats och poolen, 50 meter från havet. Inte riktigt lika bra läge som igår, men det får duga ?

Camping Karda Beach