Ett snabbt stopp i Bratislava

Vi kom fram till campingen Zlate Piesky, strax norr om Bratislava, igår kväll. Det tog längre tid än vi tänkt, eftersom det var vägarbete och köer stora delar av vägen. Vi fixade tacos till kvällsmat och sedan tog vi en promenad så att Edvin fick springa av sig. Campingen ligger vid en liten sjö och det fanns några restauranger och barer på området. När barnen somnat såg vi ett avsnitt av Farang. Vilken bra serie! Vi har sett några avsnitt nu och den är riktigt spännande!

Vi hade tänkt stanna ännu en natt, men på morgonen märkte vi att nästan alla husbilar började packa ihop och åka… Det skulle visst vara en stor festival på campingen. Sedan kom polisen till grannen och då fick vi veta att dom blivit av med en cykel. Dessutom kom det lite regndroppar. Allt detta gjorde att vi bestämde oss för att åka mot Budapest direkt och strunta i att åka in till Bratislava centrum.

När vi börjat köra mot Budapest klarnade det upp och vi kände: fan också, vi drar in till stan ändå! Så vi svängde av mot en parkering vid centrum, ställde husbilen och tog cyklarna in till gamla stan. Det var tur att vi gjorde det, stan var vacker och barnen tyckte det var roligt att sitta i vagnen bakom cykeln!

På väg in mot BratislavaVi cyklade runt en stund och sedan drog vi tillbaka till husbilen och åt lunch.

Barnen leker i väntan på lunch

Nu är vi på väg mot Budapest!