Minisemester på västkusten & Hönö

För att suga ut det sista ur den svenska sommaren så bestämde vi oss för att åka iväg en sväng med husbilen. Vi kände inte för att åka långt och vad passar då inte bättre än västkusten och öarna utanför Göteborg?! Vädret såg ut att bli skapligt så igår förmiddag styrde vi mot Hönö. Några mil och en färja senare parkerade vi Pärlan på ställplatsen vid Klåva Hamn.

Färjan över till Öckerö
Lunch vid husbilen, Klåva Ställplats & Gästhamn

Det känns så härligt att vara på minisemester i husbilen! Helst av allt vill vi såklart åka iväg på ännu en långresa ner i Europa, men detta får duga just nu… Det känns som att barnen också trivs att vara iväg. Både Edvin och Alice är nyfikna och var upptagna med att kolla på båtar, grävmaskiner och traktorer när vi fixade lunch. På eftermiddagen satte vi vagnen bakom Jans cykel och så stack vi iväg på upptäcksfärd runt Hönö och Öckerö.

Edvin leker på stranden, Hästens badplats – Hönö

På kvällen försvann solen bakom regnmolnen… Vi är ju ändå i Sverige så nåt annat hade jag inte väntat mig ? Kvällen blev ändå mysig, hela familjen kröp ner under täcket och kollade på Minions.